El futuro de la Fábrica CACI


Pilar me ha enviado un correo con un enlace a una noticia sorprendente:

Badalona, nova capital del còmic

L’edifici de la CACI, situat al front marítim, serà la seu del futur museu del còmic i la il·lustració

Badalona, aspira des d’ara a situar-se en l’òrbita de les grans capitals europees pel que fa al còmic. La comissió de treball del pla director del futur museu del còmic i la il·lustració de Catalunya, formada pel Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, representants de Ficomic, de l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya (APIC), així com de col·leccionistes i experts en el sector, va triar ahir l’edifici de la Companyia Auxiliar del Comerç i la Indústria (CACI) de Badalona, com a futura seu del centre. Tres municipis més aspiraven a aquest equipament: l’Hospitalet de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat i Sitges.

Es un uso muy curioso para semejante edificio. Desconozco el mundo del cómic en nuestro pais así como su historia pero 4.500m2 se me antoja un poquito demasiado espacio para prácticamente cualquier cosa. Como dicen en un comentario en la misma noticia mejor ese uso que ningún uso. Es una pena que no se lleve adelante el proyecto de la UB puesto que, a mi modo de ver, era una inciativa magnífica.

Noticia original: El Punt

  1. #1 by jordan on 9 julio 2011 - 22:45 pm

    hola , yo tambien voy a ser un estudio sobre el proyecto de la m, fabrica CACI , que ahora sera el museo del comic y la ilustracion, perdona david puedes decirme donde conseguistes lo planos ? profa, bueo gracias saludos jordan

Los Comentarios están cerrados